Vakwerk lanceert nieuwe site

cropped-cropped-vakwerklogo.jpg
Deze week is de nieuwe editie van ons ledenblad Vakwerk verschenen met het thema 'Bildung'. Als u lid van BON bent, vindt u het papieren tijdschrift een dezer dagen op de mat. Vandaag lanceert Vakwerk een nieuwe website, waarop we alle artikelen uit het gedrukte blad ook publiceren. Daarnaast zal hierop tweemaal per jaar een digitale editie verschijnen.
 
Bekijk de nieuwe website op: www.beteronderwijsnederland.nl/vakwerk
 
We hopen met deze website een veel groter publiek te bereiken dan voorheen. Ook heeft ieder artikel een reactiemogelijkheid, zodat interessante discussies zich zullen kunnen ontspinnen tussen lezers.
 
Een ander voordeel van deze site is dat oude artikelen, die vaak nog niets aan actualiteit hebben ingeboet, in de aandacht blijven. Leest u bijvoorbeeld de artikelen over de financiering van het onderwijs. Iedereen die graag meer wil weten over de lumpsum-financiering en de kwalijke gevolgen ervan voor het onderwijs, zal zich op die pagina kunnen laven. Of leest u het uitstekende stuk over de rekentoets van Karin den Heijer uit de vorige editie; dit debat woedt nu nog in alle hevigheid voort. In de nieuwe editie buigt bestuurslid Gerard Verhoef zich over de vraag waarom competenties in het huidige hbo de overhand hebben gekregen, terwijl de arbeidsmarkt al jaren klaagt over de geringe basiskennis van afgestudeerden.
 
Om het aantal lezers van Vakwerk te vergroten (en op termijn ook meer nieuwe leden te werven) hebben we uw hulp nodig. Als u een interessant Vakwerk-artikel leest, stuurt u het dan vooral door aan vrienden, kennissen en collega's, en gebruik – indien van toepassing – ook Facebook en Twitter om de bekendheid van de nieuwe Vakwerk-site te vergroten.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.