even bijpraten

Mijn website www.iemanddoetiets.nl gebruik ik als stalling voor al het materiaal wat ik opgedoken heb en dat wat ik als bewijs ga aanvoeren. Zo heb ik zelf ook beter overzicht en kunnen er tegelijk mensen meekijken als ze willen.

 

De site wordt dan ook dagelijks gevuld met nieuw materiaal. Het frame blijft zoals het is; er komen steeds meer scrollvelden met inhoud bij.

Soms verwijder ik weer even wat, omdat blijkt dat het anders neergezet moet worden.

 

Je kunt er nu lezen welke zaaknummers de geschillencommissie onderwijs al heeft op dit gebied en wat de uitkomst van elk van die zaken was. Voor elke zaak heb ik ongeveer 3 regels genoteerd. Bij dergelijke dingen hoef ik eigenlijk alleen de nummers op te schrijven maar voor mezelf was het praktischer een korte omschrijving toe te voegen.

Het was van belang deze zaaknummers te vinden omdat de rechter je anders met vliegende vaart terug verwijst naar de geschillencommissie onderwijs. In de getoonde lijst kun je lezen dat de commissie zichzelf niet bevoegd acht in deze kwestie. Ik heb daar dus niets te zoeken en mag meteen een stap verder.

Om dezelfde reden heb ik werkelijk alles wat ik kon bedenken aangeschreven en schriftelijke reacties gevraagd. Een rechter wil weten welke moeite je hebt gedaan om niet naar de rechtbank te hoeven komen. Tot nu toe krijg ik van elke instantie keurig het antwoord: ga naar de rechter, wij kunnen je niet helpen. Die dingen hoop ik vandaag te plaatsen.

 

 

Ik plaats de mails die ik van mijn leidinggevende ontvangen heb.

Ik zal niet de integrale overheidsrapporten die ik gelezen heb erop zetten, maar ernaar verwijzen en de belangrijkste pagina nummers geven.

Er zijn de laatste jaren enorm veel rapporten geschreven over onderwijs, docenten en de kwaliteit van onderwijs. Er zitten redelijk wat rapporten tussen waarin onverbloemd staat wat er mis is in het onderwijs en wat eraan gedaan kan worden. Ik weet dat er niets mee is gedaan. Waar het mij om gaat is dat de vraag van vandaag niet nieuw is, het antwoord feitelijk bekend, maar dat er iets is wat het gezond verstand tegen houdt.

 

Voor een aantal dingen geldt dat ik ze pas plaats als de advocaat ze gebruikt heeft. Tot die tijd houd ik het achter.

Denise