Diederik Samson over directeuren, generatie Einstein?

Diederik over grootverdieners in de NRC vandaag, hij roept ondermeer: “laat de leraar meer verdienen dan de schoolleider“. Kijk, daar zijn wij het natuurlijk wel mee eens. Maar laat Diederik dan eens bellen met de AOB voor salarisoverzichten van de onderwijsbobo’s, en belangrijker nog, even nagaan wie daarvan tot de onderwijsvernielers horen (dat laatste is wat mij betreft nog net even belangrijker). Ook om in eigen partij orde op zaken stellen lijkt me zo. Ik moet er nog niet aan denken, maar toch, even dan: misschien, heel, heel misschien zou ik dan nog eens een keer een stem op de PvdA overwegen. Wat daarvoor tenminste nodig is? Een duidelijke opstelling als het gaat om de inhoud van ons onderwijs. Maak eerst eens de REKENKWIS bijvoorbeeld en klik vooral ook door. En neem duidelijk afstand van de gebakken lucht verkopers en de generatie Einstein flauwekul. Misschien dat dit ook helpt:

www.janblokkerjr.org/index.php?option=com_content&view=article&id=120:bedrog-en-onbenul-&catid=43:onderwijs&Itemid=56

Kortom Diederik, doe ook wat met de komma in de titel van deze draad.

5 Reacties

      • en er flink van langs
        krijgt vandaag in de NRC, niet eens van TvH, maar in de brieven naast diens verhaal. Maar Hals, houd toch eens op over partijen. Toevallig was de PvdA wel aanwezig bij de bubbelpersconferentie, samen met SP en PVV. Schoven CDA en VVD maar op.

        • Bij de zaak blijven, Joost…
          We komen er niet onderuit dat onderwijs en politiek alles met elkaar te maken hebben. Blijft een vreemde zaak dat sommige leraren blijven dwepen met partijen die de grootste schade in het onderwijs hebben aangericht.

Laat een reactie achter