3 Reacties

  1. geenstijl en d66
    Dank, 1_1_2010 voor de interessante links.

    Dat Elbers nu voorzitter is van d66 Rotterdam, viel ongetwijfeld te verwachten maar is een feit dat blijft schokken.

    Dat hij nog betaald werd door de hogeschool was een effectief gelekt geheim: Mochten er al medewerkers zijn bij de hogeschool die dachten dat de Kafkaiaanse intimidaties voorbij waren met de komst van Geert Dales, werd hen al heel snel duidelijk gemaakt dat opgelucht ademen er echt niet bij was.

    Maar dat Dales buiten de machinaties van Elbers en de raad van toezicht was gehouden, is wel wel het toppunt van cynisme en minachting.

    Wel een tegenvaller voor de raad overigens dat hun waterdichte damage-control-systeem deze keer niet het gewenste resultaat opleverde: Dales, de door hogeschool-juristen geknevelde zondebok bleek z’n mond niet eens open te hoeven doen. Het lekken was niet meer te stoppen en de zo welbeproefde intimidatie-methode bleek niet meer effectief. Wat een schrik.

    Nu is het wel interessant om te kijken of het lijstje vragen van de site van d-66 Rotterdam, een site die momenteel geheel en al gevuld is met Elbers’ uitspraken en diens foto’s, binnenkort wordt aangevuld.

    Wanneer mogen we naast : “wie ben ik”, “wat doen we nu” en “wat doen we straks”, de vraag verwachten: “wat doe ik hier nog”?
    Een beetje een fatsoenlijke en vooral geloofwaardige partij zal z’n blazoen toch smetvrij willen houden?

Reacties zijn gesloten.