7 Reacties

  1. Beste redactie,

    Beste redactie,

    Op de Firefox browser van mijn Linux computer kan ik de columns niet lezen. De column wordt afgedrukt in een te klein venster,  zonder mogelijkheid om te "scrollen". Je kunt dus alleen de titel en de eerste alinea lezen.

     

    Groet,

     

    Paul.

     

     

  2. Beste Paul,

    Beste Paul,

     

    Ik kreeg zojuist een mail met eenzelfde verhaal binnen. Ik stuur het door naar de webbouwer.

  3. Waarde redactie,

    Waarde redactie,

    De laatste vernieuwing van de website heeft opgeleverd dat de schade van de eerste vernieuwing (april 2012) met het blote oog te lezen is. Waarvoor dank. 

    Nu zou ik graag de eerstgenoemde schade aan mijn blogs willen repareren, waar dat nog kan en sommige blogs willen verwijderen waar dat niet kan, maar de knoppen voor bewerken en voor deleten zijn verdwenen.

    Is dat tijdelijk of permanent? Graag hoor ik van u.

    Willem Smit

  4. Oude verwijzingen waarin .net

    Oude verwijzingen waarin .net voorkomt lopen dood. De zeer nuttige mededeling met nummer 9001 hierboven is een voorbeeld. De link www.beteronderwijsnederland.nl/node/9001 brengt u in 1 keer op deze pagina.

    Nog een voorbeeldje: de link www.beteronderwijsnederland.nl/node/7898 brengt u bij de draai van Doekle Terpstra. In dat blogje loopt de link beteronderwijsnederland.net/node/7786 dood. Vervang deze door www.beteronderwijsnederland.nl/node/7787 en u bent terug bij een essentieel blogje over ondermeer de voorgeschiedenis van de onderwijscooperatie die nu door @minOCW en @Joostken wordt gebruikt om #Schnabel2032 door te drukken middels een zogenaamde #verdiepingsfase waarbij ook #flipthesystem betrokken is.

     

     

Reacties zijn gesloten.