Ledenactie BON

waartoe is de universiteit op aarde_450x200.jpg

BON-leden hebben onze laatste Vakwerk en het boek "Economie" van Arnold Heertje inmiddels in de bus gekregen, een aardigheidje dat mogelijk was dankzij Prof. Heertje en de inzet van velen. Wij denken niet dat mensen lid worden van BON omdat ze dan de Vakwerk en soms een extra aardigheidje krijgen. Mensen worden lid van BON omdat ze het werk van onze vereniging willen steunen. Leden zijn voor ons belangrijk. Om dat nogmaals te benadrukken hebben we een tijdelijke ledenactie, zolang de voorraad strekt, natuurlijk.

BON-leden die een nieuw BON-lid aanmelden krijgen van ons het boek: "waartoe is de universiteit op aarde" (onder redactie van Ad Verbrugge en Jelle van Baardewijk). De bundel is uitgegeven ter gelegenheid van de nacht van de universiteit, vlak voor de zomervakantie. Het nieuwe lid zelf krijgt de laatste Vakwerk over Bildung en het boek van Heertje.

De procedure is eenvoudig: het nieuwe lid registreert zich op de lidmaatschapspagina en degene die het lid aanbrengt stuurt een mailtje naar Pauline.Riep@beteronderwijsnederland.nl 

Hoe meer leden BON heeft, hoe meer we kunnen doen!